На Київщині відновили два мости після атаки росіян

Загалом внаслідок бойових дій в регіоні пошкоджено 21 міст

На Київщині ввели в експлуатацію ще 2 мости, пошкоджені внаслідок військової агресії. Це мости на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

Про це повідомляє Руслан Кравченко - голова Київської ОДА.

Капітально відремонтували і ввели в експлуатацію такі мости: 

- на автомобільній дорозі Перемога – Баришівка 

- на автомобільній дорозі Корніївка – Недра – Згурівка – Березань  

У цей час завершується ремонт мосту на дорозі загального користування, що з'єднує Ворзель з Забуччям через Михайлівку-Рубежівку. Цей міст був пошкоджений внаслідок військової агресії Російської Федерації. Загальна довжина мостової конструкції становить 48 метрів.

Системну роботу з відновлення мостів розпочали одразу після деокупації області. Для того, щоб забезпечити безперешкодне пересування – облаштували альтернативні шляхи об'їзду.

Але наше завдання – відновити повноцінний рух мостами та покращити сполучення між населеними пунктами Київщини. Люди не мають витрачати зайвий час, щоб дістатися з одного населеного пункту в інший. Адже йдеться не лише про комфорт, а і про безпеку, - йдеться в повідомленні.

Загалом внаслідок бойових дій в регіоні пошкоджено 21 міст на автодорогах загального користування місцевого значення. Частину з них розпочали капітально ремонтувати ще минулого року.

"Коментарі" писали, що в Ірпені на Київщині проводиться повний ремонт 15-тиквартирного житлового будинку за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися