Під Києвом через ремонт надовго закриють важливий міст

Що потрібно знати водіям про обмеження

У Вишгородському районі Київської області закриють на ремонт міст через канал у Вишгороді. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

За даними відомства, на час проведення ремонтних робіт основного мосту працюватиме понтонна переправа, що забезпечуватиме транспортне сполучення для мешканців лівобережної частини Вишгородського району та сусідніх областей.

"До уваги водіїв. Закриваємо міст через канал у Вишгороді. У зв'язку з початком капітального ремонту мосту через канал на дорозі Р-69  Київ – Вишгород – Десна – Чернігів км 29+110 рух для всіх видів автотранспорту буде закрито", — йдеться в повідомленні Агентства відновлення.

Рух автомобільного транспорту з Києва в бік села Осещина та Хотянівка з 10 січня здійснюватиметься мостом через канал. З Осещини та Хотянівки в бік Києва – тимчасовим понтонним мостом. З 17 січня рух відбуватиметься лише понтонним мостом в режимі реверсу в обох напрямках. Міст через канал буде повністю закритий.

У Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України додали, що на початку повномасштабного вторгнення російських військ один з прольотів мосту на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів було зруйновано. Наразі міст не спроможний витримувати транспортні навантаження та потребує негайного ремонту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ввели в експлуатацію ще два мости, пошкоджені під час бойових дій. Відкрили мости на автомобільних дорогах Перемога – Баришівка та Корніївка – Недра – Згурівка – Березань. Також завершують ремонт мосту на трасі, що з'єднує Ворзель з Забуччям через Михайлівку-Рубежівку. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися