Біля Залізничного вокзалу у Києві почали масово демонтувати магазинчики

Споруди є тимчасовими та незаконними

На вулиці Старовокзальній у Києві розпочався демонтаж тимчасових споруд. Зранку в понеділок, 15 січня, комунальники почали зносити ятки  біля кінцевої зупинки швидкісного трамваю. 

Про це повідомляє Департамент територіального контролю міста Києва.

Загалом демонтажні роботи на цій локації триватимуть певний час, адже це частина системної роботи з покращення та організації громадського простору столиці.

Так, з початку грудня на різноманітних онлайн-платформах для оголошень з'явилися повідомлення про продаж стендів на Старовокзальній. В одному з оголошень було зазначено, що доступний готовий бізнес - кав'ярня площею 8 квадратних метрів, і ціна становить лише 14 тисяч гривень.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Ірпені триває очищення фасадів будівель від незаконно встановленої зовнішньої реклами.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

16 січня 2024, 02:23

Геннадій Кривошея: “Демонтувати такі кіоски під час війни - це гріх” Такі дії влади протирічать постанові Кабміну №314 від 18 березня 2022 року, згідно якої всі документи дозвільного характеру автоматично продовжуються на період воєнного стану. Підприємці здаватися не збираються – направили керівництву міста ряд вимог.

Vlad

15 січня 2024, 16:43

Малому бізнесу у Великому Києві не місце :-)

УКРАИНЕЦ

15 січня 2024, 14:11

у нас вся влада темчасова та незаконна тільки бабок наворують сразу за бугор тікають! треба їх всих знести і вернуть награбоване!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися