Власник Viber відкрив офіс у Києві: на українців чекають вакансії

Компанія планує розвивати бізнес у регіоні

Компанія Rakuten Group, власник месенджера Viber, розпочала свою діяльність в Києві, відкривши офіс. У її планах - пошук нових працівників у технологічному секторі та призначення регіонального менеджера.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Таким чином компанія планує зміцнити свою присутність в Україні та розвивати бізнес у регіоні. Зазначається, що три компанії Rakuten – Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards – мають команди з розробки та маркетингу в Києві та Одесі. У майбутньому компанія планує стати резидентом Дія.City.

Рішення про відкриття офісу в Києві виникло під час візиту голови правління та генерального директора компанії Rakuten, Хіроші Мікітані, разом із японськими представниками у вересні 2023 року. У якості представника приватного сектору Японії він провів зустрічі з президентом Володимиром Зеленським та міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

"Коментарі" писали, що київський метрополітен активно шукає зацікавлених осіб, які хочуть пройти навчання для роботи машиністами електропоїздів у метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися