Додаток "Київ цифровий" перестав працювати: що потрібно знати людям

В українській столиці стався масштабний збій у додатку "Київ цифровий"

В українській столиці стався масштабний збій у додатку "Київ цифровий" - він тимчасово перестав відповідати на запити користувачів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою розробника в соціальних мережах.

За словами розробників, сталася "невелика аварія". Технічний відділ вже працює над усуненням збою і робить усе можливе, щоб сервіси повернулися до життя.

Про поновлення роботи пообіцяли повідомити додатково.

Нагадаємо, що в українській столиці з 18 грудня кардинально змінюють систему оплати проїзду в київському метрополітені - починаються компенсації за вимушені пересадки на станції метро " Либідська". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс". За словами чиновників, з 18 грудня почне працювати система компенсації поїздок через вимушені пересадки на станції метро "Либідська". Проїзд коштуватиме не більше ніж 8 гривень. Місто компенсує проїзд у тимчасових маршрутах №№ 2-М, 60, 43-К та додаткові поїздки до метро на синій гілці.

Тож якщо скористатися автобусом 2-м із Теремків до Либідської, а потім доїхати до центру на метро – одна з двох витрачених поїздок повернеться на карту. Навіть за 2 чи 3 вимушені пересадки, все одно пасажир оплачує лише одну поїздку. Але час у дорозі не повинен перевищувати двох годин, щоб компенсація спрацювала. Компенсація діє для пластикової та цифрової карти та QR-квитків, створених з поїздок. Карту потрібно валідувати у наземному транспорті та метро під час кожної пересадки. Поїздки за вимушені пересадки повернуться на карту вже наступного дня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися