У Київській області надовго закриють рух транспорту: графік та маршрут

У Борисполі на території Київської області заплановано тривале перекриття руху транспорту

У Борисполі на території Київської області заплановано тривале перекриття руху транспорту – 19 та 20 січня буде обмежено проїзд на вулиці Соборній через проведення спортивного заходу. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке публікує місцева влада.

За словами чиновників, в одіїв інформують про тимчасове обмеження руху транспортних засобів на заїзд (виїзд) на вул. Соборна (від вул. Київський Шлях до вул. Френкеля).

Обмеження руху діятиме з 08:00 до 12:00 20 січня.

Також у прес-службі зазначили, що у зв'язку з проведенням спортивного заходу "Пробіг Соборності" з нагоди Дня Соборності України, з 19 по 20 січня буде заборонено зупинку та стоянку транспортних засобів у місці проведення заходу (початок вулиці Соборна, біля будинку Київський Шлях, 27 та по Соборній (від вул. Київський Шлях до вул. Френкеля).

Зазначається, що обмеження руху діятимуть із 17:00 вечора 19 січня до 12:00 20 січня.

Нагадаємо, що на території Київської області запустили рух новим мостом — йдеться про Гостомельську переправу, яку частково відкрили для проїзду транспорту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

За словами чиновників, шляховики відкрили одну смугу у бік Києва — 134-метровий міст забезпечує сполучення між Києвом та Бучею через річку Ірпінь. Відновлювати його почали ще влітку 2022 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися