Мости метро та Патона можуть закрити у будь-який момент: деталі від аналітика

В українській столиці можуть будь-якої миті закрити мости Метро та Патона через їх вкрай аварійний стан

В українській столиці можуть будь-якої миті закрити мости Метро та Патона через їх вкрай аварійний стан. Про це стало відомо із коментаря, який дав експерт із транспортного планування Дмитро Беспалов журналістам видання "Інформатор".

За його словами, окрім ремонту метро на синій гілці є мости Метро та Патона з п'ятим недієздатним станом.

"Вони можуть зробити сюрприз у будь-який момент. Тоді менеджерські, фінансові ресурси та інші доведеться перемикати зі складного об'єкта метро Деміївська на інший складний об'єкт. Тому боюся, що п'ять років можуть бути навіть не негативним, а середнім сценарієм ремонту цього об'єкта. За умови, що не ламатимуться інші об'єкти. Але, на жаль, ймовірність цього дуже висока", - сказав Беспалов.

Він зазначив, що метро, мости, розв'язки та тунелі — це об'єкти аварійного стану у Києві. Аналітик наголосив, що через ракетні удари Росії існує загроза для будь-якого об'єкта критичної інфраструктури.

Нагадаємо, що у частинок синьої гілки київського метрополітену в українській столиці між станціями "Теремки" та "Либідська" може бути закрито понад п'ять років. Про це стало відомо з коментаря, який дав експерт із транспортного планування Дмитро Беспалов у коментарі виданню "Інформатор".

За його словами, у бюджеті Києва на 2024 рік гроші на це не заплановано. Тому їх потрібно шукати та перерозподіляти. А ще не секрет, що Київ постійно спізнюється з відкриттям своїх транспортних об'єктів: наприклад, Подільський міст, метро на Виноградарі, Шулявська розв'язка, навіть Поштова площа – вона досі не добудована.

"Тому можна припустити, що і цього разу місто запізниться з реалізацією транспортного об'єкта. Тому це може становити п'ять років – а за певних умов навіть більше. Такий сценарій цілком імовірний", – заявив Беспалов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


KGB

18 січня 2024, 17:20

Менше б грошей пиздили і менші б зарплати на чинуш виділяли- то на все б вистачало!

валерій

17 січня 2024, 10:46

Що ці мости!.Зате в Києві є Скляний міст і ще багато дурниць,які любить кличко.

проезжал мимо

17 січня 2024, 10:39

Вы что на кличко бочку катите, это политическое преследование. Он же нас всех предупредил,что мосты в аварийном состоянии. Разве этого мало? Вот же "повезло нам" с мером. Посмотрите на Терехова, Харьков бомбят и обстреливают, а он все отстраивает. Вот это МЭР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися