У Київській області заплановано масові відключення світла: графік

У Броварах на території Київської області 19 січня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Броварах на території Київської області 19 січня заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт енергетиками. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Ігор Сапожко.

За його словами, світла не буде з 10:00 до 13:00 на наступних вулицях: Козацька, Василя Симоненка, Дмитра Русановича, Олексія Большеченка та Павла Чубинського.

Жителів Броварів просять заздалегідь спланувати поточні справи та перенести їх на інший час.

Нагадаємо, що в національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, чи варто очікувати відключення електроенергії в українській столиці у разі нових масованих ударів Росії чи різкого похолодання. Про це стало відомо із коментаря голови правління компанії Володимира Кудрицького.

За його словами, навіть якщо ворог скористається періодом похолодання для здійснення нових масованих атак, колапсу в енергосистемі не буде. Саме такі періоди росіяни обирали перед своїми масованими атаками. Україна вже проходила це близько 20 разів.

"Це, звичайно, створить нам додаткові проблеми. Але я впевнений, що це буде питання тривалості можливих перерв в енергопостачанні через пошкодження будь-яких об'єктів, проте колапсу в енергосистемі не станеться. Ворог цього не досягне", - заявив Кудрицький.

Він додав, що низькі температури повітря завжди є випробуванням для будь-якої енергетичної системи. Однак цей період можна пройти без вимкнень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися