На трасі Київ-Чернігів надовго закриють рух через міст: маршрут

На трасі державного значення М-01 сполученням Київ-Чернігів перекриють рух на мосту через річку Десна

На трасі державного значення М-01 сполученням Київ-Чернігів перекриють рух мостом через річку Десна. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Чернігівській області.

За словами чиновників, у зв'язку з технічною необхідністю, з 12:00 20 січня 2024 року буде закрито рух тимчасовим мостом через річку Десна поблизу Чернігова. Закриття триватиме орієнтовно до 1 травня 2024 року.

Альтернативний маршрут руху буде забезпечений об'їзною Чернігову від Павлівки до села Ягідне. Водіїв просять зважати на цей факт при плануванні маршруту.

Нагадаємо, що у частинок синьої гілки київського метрополітену в українській столиці між станціями "Теремки" та "Либідська" може бути закрито понад п'ять років. Про це стало відомо з коментаря, який дав експерт із транспортного планування Дмитро Беспалов у коментарі виданню "Інформатор".

За його словами, у бюджеті Києва на 2024 рік гроші на це не заплановано. Тому їх потрібно шукати та перерозподіляти. А ще не секрет, що Київ постійно спізнюється з відкриттям своїх транспортних об'єктів: наприклад, Подільський міст, метро на Виноградарі, Шулявська розв'язка, навіть Поштова площа – вона досі не добудована.

"Тому можна припустити, що і цього разу місто запізниться з реалізацією транспортного об'єкта. Тому це може становити п'ять років – а за певних умов навіть більше. Такий сценарій цілком імовірний", – заявив Беспалов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися