У Київській області заплановані масштабні проблеми з комуналкою: адреси

У Броварах на території Київської області 24 січня заплановано масштабне відключення водопостачання

У Броварах на території Київської області 24 січня заплановано масштабне відключення водопостачання – причиною стануть ремонтні роботи у системі централізованого водопостачання. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Броварів Ігор Сапожко.

За його словами, подання буде припинено за адресами: Шолом-Алейхема, парна сторона № 40-68, 96, непарна сторона № 31-89; пров. Корольова, зокрема, ЗДО "Малюк".

Жителів міста просять заздалегідь подбати про запас води.

Нагадаємо, що в національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, чи варто очікувати відключення електроенергії в українській столиці у разі нових масованих ударів Росії чи різкого похолодання. Про це стало відомо із коментаря голови правління компанії Володимира Кудрицького.

За його словами, навіть якщо ворог скористається періодом похолодання для здійснення нових масованих атак, колапсу в енергосистемі не буде. Саме такі періоди росіяни обирали перед своїми масованими атаками. Україна вже проходила це близько 20 разів.

"Це, звичайно, створить нам додаткові проблеми. Але я впевнений, що це буде питання тривалості можливих перерв в енергопостачанні через пошкодження будь-яких об'єктів, проте колапсу в енергосистемі не станеться. Ворог цього не досягне", - заявив Кудрицький.

Він додав, що низькі температури повітря завжди є випробуванням для будь-якої енергетичної системи. Однак, цей період можна пройти без відключень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися