У Києві таксист на швидкості влетів у величезний стовп: він загинув (Фото)

У Дарницькому районі української столиці на проспекті імені Миколи Бажана водій таксі влетів до електроопори та загинув на місці від отриманих травм

У Дарницькому районі української столиці на проспекті імені Миколи Бажана водій таксі влетів до електроопори та загинув на місці від отриманих травм. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою ДСНС на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами рятувальників, із смертельною ДТП сталася в середу ввечері, 24 січня. Водій легковика Daewoo Lanos врізався в електроопору . На жаль, чоловік загинув дома.

Тіло чоловіка затиснуло в салоні. Рятувальники його розблокували за допомогою шансового інструменту. Судячи з розпізнавальної "шашечки" на даху авто, чоловік працював таксистом.

M6ddPyqTC1tnH8teY9RHcX5P_.jpg

Нагадаємо, що у Фастівському районі на території Київської області перекинувся автобус із пасажирами – аварія сталася вночі 23 січня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою поліції Київської області на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами правоохоронців, 55-річний водій автобуса "Mercedes Sprinter" не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся.

Внаслідок ДТП четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 286 ККУ).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися