У Києві можуть знести величезний стадіон: що потрібно знати (Фото)

В українській столиці можуть знести стадіон "Локомотив", який був частково зруйнований під час ракетного удару російських окупантів, поки що невідомо, чи кошти будуть на відновлення

В українській столиці можуть знести стадіон "Локомотив", який був частково зруйнований за ракетного удару російських окупантів, поки невідомо, чи кошти на відновлення будуть. Про це стало відомо із коментаря, який дав директор установи Олександр Єгоров у коментарі виданню Український футбол.

За його словами, збитки від удару по стадіону колосальні — будівля не підлягає відновленню. Є пошкодження та тріщини по фундаменту.

Офісних приміщень та спортивних споруд немає. Також знищено електро- та водопровідні мережі, затоплено бомбосховища, тренажерні зали та прилеглу територію. Цілими залишилися трибуни, футбольні, волейбольні та міні-поля.

Орієнтовна сума збитків – 50 млн гривень.

Експертів не допускають до робіт, поки вибухотехніки не дозволять тим, хто розбиратиме завали, і робитиме повну оцінку того, що всередині підвальних приміщень.

"Тут питання ще й у фінансуванні всього цього. Ніхто не припускав, що таке лихо може статися. Невідомо, чи потрапляємо ми під програму відновлення в "Дії". Саме цим займаємося. Отримуємо дзвінки від міжнародних партнерів, які пропонують допомогу. Відомі футболісти і випускники Локомотива відгукнулися", - сказав Єгоров.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися