У Києві критична ситуація з кадрами в комунальному підприємстві

Активісти рекомендують почати підготовку жінок

Київпастранс має проблему з нестачею кваліфікованих кадрів, що може вплинути на пасажирів у Києві. Замість 8 аварійних бригад, ймовірно, залишилося лише одна бригада працівників. Активісти рекомендують почати підготовку жінок на різні професії.

Про це повідомила група "Пасажири Києва". 

Повідомляють про значну проблему з дефіцитом працівників. Зокрема електромонтерів контактної мережі та кабельників.

Кількість аварійних бригад контактної мережі може доходити до однієї. Також залишається лише 2 електромонтера-кабельника, що по суті теж є лише однією мінімальною бригадою. Для довідки: довжина контактної мережі трамвая в односторонньому вимірі у Києві складає 239,6 км, тролейбуса – 505,1 км. Планово мережу має обслуговувати 8 бригад, - йдеться у повідомленні групи.

Внаслідок значної нестачі фахівців і, відповідно, недостатнього обслуговування, енергетична ситуація в транспортній системі Києва може відчутно погіршитися протягом наступного півроку - року. Це може призвести до серйозних затримок у русі громадського транспорту.

"Коментарі" писали, що "Київводоканал"  працює на водопровідному трубопроводі біля готелю "Україна". Одночасно, поруч, проводиться ремонт теплосистем поблизу станції метро "Хрещатик".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр

25 січня 2024, 17:37

Треба достойні гроші платити людям! Чому усі спеціалісти їдуть з України? Знову таки, там гроші платять, а у нас копійки!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися