У Києві сталося одразу дві аварії на мережах, рух транспорту ускладнений

Це вже друга аварія у Києві за останню добу

"Київводоканал" зараз працює на водопровідному трубопроводі біля готелю "Україна". Одночасно, поруч, проводиться ремонт теплосистем поблизу станції метро "Хрещатик", де працює команда фахівців від "Київтеплоенерго". У зв'язку з цими роботами комунальникам довелося розкопати всю дорогу.

Про це повідомляє портал Києва. 

Аварійна бригада виконує ремонтні роботи на водопровідній мережі діаметром 150 мм. Для усунення пошкоджень необхідне розриття на проїжджій частині. Усі абоненти з водою.

На вулиці Хрещатик, 19, біля станції метро "Хрещатик", працівники комунального підприємства "Київтеплоенерго" проводять ремонтні роботи тепломережі. Пошкодження було виявлене напередодні під час діагностики трубопроводу. Ремонтні роботи фахівці планують провести без відключення теплопостачання до житлових будинків та завершити впродовж доби. Одразу після цього буде відновлено ФЕМ-покриття пішохідної зони.

"Коментарі" писали, що в українській столиці можуть знести стадіон "Локомотив", який був частково зруйнований за ракетного удару російських окупантів, поки невідомо, чи кошти на відновлення будуть.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолій

25 січня 2024, 13:42

Зараз не на часі ремонтувати стадіони та відбудовувати побите ракетами. от як закінчимо війну тоді будь ласка якщо буде за що.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися