У Києві затопило чергову вулицю: людям масово відключили воду (Фото)

На лівому березі української столиці на бульварі Ігоря Шамо сталося затоплення вулиці

На лівому березі української столиці на бульварі Ігоря Шамо сталося затоплення вулиці – внаслідок пошкодження магістралі вода вилилася на проїжджу частину. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, через аварію від водопостачання відключили 10 житлових будинків: бульв. Шамо, 1/5, 3, 7, Русанівський бульвар, 4, 6, 8, 8/1, 10, 12, вул. Ентузіастів, 5/1. А також школу (бульв. Шамо, 5) та два дитсадки (бульв. Шамо, 9/1 та бульв. Ентузіастів, 5/1).

Для дитсадків привезли дві автоцистерни із питною водою. На місці працюють фахівці Київводоканалу, також було викликано працівників ШЕУ. Громадський транспорт продовжує працювати.

Нагадаємо, що у Гостомелі на території Київської області з'явиться важливий енергетичний об'єкт — йдеться про встановлення гібридної сонячної електростанції у ліцеї №1. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував директор ліцею Володимир Захлюпаний у соціальних мережах.

За його словами, благодійники відібрали Ліцей №1 Гостомельської селищної ради для участі у кампанії "100 сонячних шкіл".

Електростанція дозволить заощаджувати громаді близько 100 000 тис. грн на рік на оплаті електроенергії, а у разі блекауту забезпечити харчуванням ліцей близько 5 годин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися