У Київській області зупинять величезне промислове підприємство: деталі

На території Київської області зупинять величезне промислове підприємство — йдеться про Білоцерківську теплоелектроцентраль

На території Київської області зупинять величезне промислове підприємство, йдеться про Білоцерківську теплоелектроцентраль. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг.

За словами НКРЕКП, тимчасово зупинено дію ліцензій на виробництво електричної енергії, а також на виробництво теплової енергії на теплоелектроцентралях, включаючи джерела енергії, що використовують нетрадиційні або відновлювані, видані цьому підприємству.

Білоцерківська міська рада на початку грудня викупила єдиний майновий комплекс Білоцерківської ТЕЦ, яку Національний банк забрав у Костянтина Жеваго за борги. Відповідна угода підписана 30 листопада 2023 року, а 6 грудня 2023 року активи були передані новому власнику.

А ще в лютому 2015 р. між Нацбанком та банком "Фінанси та кредит", що належав Костянтину Жеваго, було укладено договір рефінансування, як забезпечення вищезгаданих зобов'язань до іпотеки було передано цілісний майновий комплекс ПрАТ "Білоцерківська ТЕЦ". 14 квітня 2020 року Господарський суд Київської області відкрив провадження у справі про банкрутство ПрАТ "Білоцерківська ТЕЦ".

22 травня 2023 року Господарський суд Київської області задовольнив позов Нацбанку до ПрАТ "Білоцерківська ТЕЦ" про стягнення з неї на користь НБУ єдиного майнового комплексу ТЕЦ щодо погашення заборгованості банку "Фінанси та кредит" з рефінансування у сумі 1 439 565.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Катя

2 лютого 2024, 18:26

Перестаньте писать всякую чушь, достали глупыми сообщениями, не за..ирайте эфир!!

Василь

1 лютого 2024, 18:10

Дмитрий Гринниченко - фантазер ти мене називала...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися