У Києві змінили графік роботи центру вакцинації в МВЦ: деталі

У столиці цими вихідними змінять графік роботи пунктів вакцинації в Міжнародному виставковому центрі біля станції метро "Лівобережна". Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що через довгих вихідних в центр вакцинації у МВЦ буде працювати 17 і 18 червня замість суботи та неділі. Міська влада очікує, що кількість бажаючих зменшиться через те, що попереду буде три вихідних.

Також необхідно відпочити медичним працівникам, які працюють по сім днів на тиждень, крім цього місто хоче протестувати режим роботи центру масової вакцинації саме в будні дні.

Тих, хто записався на вакцинацію через додаток "Дiя", вже проінформували про зміну графіків через SMS та додаток "Helsi". З моменту початку масової вакцинації у МВЦ вже прищепили майже 15 тисяч осіб.

Нагадаємо, що раніше у МВЦ змінили порядок вакцинації від COVID-19 на прийдешніх вихідних для того, щоб уникнути черг.

Процес вакцинації розділили на два потоки людей. Перший буде для тих, хто отримав телефонне запрошення на конкретний час, а другий - для тих, хто також записаний в мобільному додатку, однак не отримував телефонного запрошення.

Такі громадяни зможуть або дочекатися виклику, або вакцинуватися в порядку живої черги. Запрошені повинні будуть показати смс-повідомлення з датою, часом і номером вакцинальної бригади. У разі запізнення у запрошених буде можливість вакцинуватися в порядку живої черги.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних в Києві трьома чоловіками.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

15 червня 2021, 10:55

Никаких смс или звонков не получил. Записан на 20-е число.

Ярослава

15 червня 2021, 10:53

"Тех, кто записался на вакцинацию через приложение "Дiя", уже проинформировали о смене графиков через SMS и приложение "Helsi"." Никто не информировал. Ни в приложении, ни смс. Запись все так же висит на 19е число, активна. Всю информацию узнаем из прессы.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися