У Києві з'явилися новітні спеціальні машини: подробиці (Фото)

В українській столиці з'явилися новітні спеціальні автомобілі від західних партнерів

В українській столиці з'явилися новітні спеціальні автомобілі від західних партнерів — йдеться про пожежні машини, які передав німецький Лейпциг. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, із столиця отримала чергову партію допомоги – п'ять нових пожежних автомобілів. Зокрема, два нові автомобілі Renault Kerax з колісною формулою 6х4, один автомобіль Renault MDB3 і два Iveco Daily з колісною формулою 4х4.

Всі машини мають підвищену прохідність із сучасними системами піногасіння.

Нагадаємо, що в українській столиці зробили важливу заяву про ремонт закритої ділянки синьої гілки київського метрополітену між станціями "Теремки" та "Либідська". Про це стало відомо з коментаря, який дав експерт із транспортного планування Дмитро Беспалов журналістам видання ВВС Україна.

За його словами, ремонт може тривати навіть на роки.

Він зазначив, що з його досвіду Київ не закінчував вчасно жодного значущого транспортного об'єкту.

"Подільський міст, метро на Виноградарі, розв'язка на Шулявці – всі вони або не закінчені взагалі, або не закінчені у відведені терміни", - сказав аналітик.

Завершити ремонтні роботи за кілька місяців реально, але для цього потрібно сконцентруватись саме на цьому об'єкті. А проблем у Києва набагато більше, і вони, ймовірно, множитимуться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися