У Києві закрили на вхід станцію метро "Осокорки": подробиці

Столична влада тимчасово закриває один з входів на станцію метрополітену "Осокорки" на однойменному житловому масиві через установку нових турнікетів. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

На станції "Осокорки" у вестибюлі №1 в напрямку станції "Славутич" з 15 до 19 червня будуть проходити роботи по заміні турнікетів. На цей період вестибюль буде закритий на вхід і вихід для пасажирів.

Нові турнікети є антивандальними, а також вживають усі електронні способи оплати проїзду, серед яких QR-код, транспортна карта, карта киянина і безконтактна банківська карта. Нові турнікети вже встановили на станціях "Сирець", "Площа Льва Толстого", "Героїв Дніпра", "Харківська", "Контрактова площа", "Почайна", "Оболонь", "Видубичі" і "Позняки".

Нагадаємо, що в столиці триває роботи з будівництва нових станцій метро на житловому масиві Виноградар. В "Київметробуді" розповіли про те, як проходить будівництво тунелю від станції метро "Мостицька" до станції "Сирець", скільки метрів вже пройдено по щиту "Галина", і коли чекати початку будівництва другого тунелю.

Зведення другого тунелю було розпочато у вересні минулого року і займе приблизно дев'ять місяців, якщо щит запустять в роботу в вересні, то відкриття станції метро "Мостицька" варто очікувати не раніше літа 2022 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних в Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися