У Києві впроваджують революційне нововведення: вулиці змінять до невпізнання

В українській столиці впроваджують революційне нововведення – комунальники змінили вимоги для розміщення кронштейнів на будинках

В українській столиці впроваджують революційне нововведення — комунальники змінили вимоги для розміщення кронштейнів на будинках, щоб зробити вулиці естетичнішими. Про це стало відомо із офіційного повідомлення Управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, у затверджені зміни допоможуть зробити вигляд вулиць столиці більш організованим та естетичним. Крім того, були оновлені вимоги до розміщення кронштейнів.

Були затверджені такі відстані між кронштейнами залежно від форматних зон: Форматна зона 0: Мінімальна відстань – 7 м, Форматна зона 1: Мінімальна відстань – 5 м, Форматні зони 2 та 3: Мінімальна відстань – 4 м.

Габарити розміщення конструкцій мають бути такими: Відстань від кута фасаду – не менше 1,5 м, Нижній край кронштейна – не нижче 2,5 м від поверхні тротуару.

Верхній край кронштейна – не вище нижньої лінії віконних отворів другого поверху. Товщина кронштейнів має бути не більше 15 см, а довжина сторони разом із кріпленням – не більше 1 м.

Максимальні площі кронштейнів відповідно до форматних зон: Форматні зони 0 і 1 – 0,5 кв. м, Форматні зони 2 та 3 – 1 кв. м.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Оленка

2 лютого 2024, 09:57

І це на 2 році війни? А можна чиновників помінять як оці таблички?..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися