У величезному індустріальному парку Київщини створять майже тисячу робочих місць

Загальні інвестиції мають скласти близько 735 млн грн

Індустріальний парк "УНІВЕРСАЛ ІНДАСТРІ" в Рокитному на Київщині внесений до всеукраїнського реєстру. Відповідно до концепції індустріального парку, на площі 13,3 га буде створено близько 650 робочих місць у переробній промисловості. 

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Інвестори планують налагодити виробництво будівельних металевих конструкцій і готових металевих виробів, машин і устаткування, харчових продуктів та іншої продукції. Також передбачається, що на території нового індустріального парку буде вестись науково-технічна діяльність та діяльність у сфері інформації і телекомунікацій. Загальні інвестиції в індустріальний парк на найближчі три роки мають скласти близько 735 млн грн.

Загалом, індустріальні парки створюють умови не лише для нових підприємств, а й для релокації заводів із областей, охоплених бойовими діями. Загалом на території Київської області зараз функціонують одинадцять індустріальних парків.

"Коментарі" писали, що нові очисні споруди побудують в Бучі спільно з Корейським інститутом екологічної промисловості та технологій. Домовленості передбачають грантове фінансування проєкту.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


александр

5 лютого 2024, 18:34

Новый центр ловли ухылянтов! Сварщиками , слесарями ,грузчиками там же пенсионеры работать не будут, вот и повод делать облавы на ухылянтов!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися