У Києві на тиждень перекриють Севастопольську площу: деталі (Карта)

Столична влада планує тимчасово обмежити рух транспорту на Севастопольській площі в Солом'янському районі Києва через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що часткове обмеження руху транспорту буде діяти з 21:00 18 червня до 21:00 25 червня. На шляхопроводі, який розташований на Севастопольській площі проводитимуть ремонтні дороги асфальтового покриття. Значна кількість робіт планують виконати на вихідних, щоб менше впливати на трафік.

Під час проведення робіт рух на ділянці буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь  вибачились за можливі пробки та незручності.

Нагадаємо, що депутати Київської міської ради прийняли рішення про фактичне створення проїжджої частини в парку "Наталка", який знаходиться в Оболонському районі столиці. За словами депутата Київради Богдана Чорнія, дорога в парку буде передана на баланс дорожнього комунального підприємства Оболонського району у зв'язку з необхідністю кваліфікованого нагляду за стан дорожнього покриття.

Йдеться про 425 метрах дороги, яка розташована вздовж парку "Наталка", однак не є його офіційною частиною. Депутат зазначив, що дана дорога до цього часу не була передана на баланс комунальних підприємств, а отже - не могла обслуговуватися необхідним чином. Проїзд вздовж парку "Наталка" від шлагбаума до Дніпра буде залишатися в обмежено доступ. Чорний заявив, що рішення жодним чином не порушує права громадян, а там і далі буде залишатися пішохідна зона.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися