У КМДА офіційно відповіли, коли буде відкритий Подільсько-Воскресенський міст

У Київській міській державній адміністрації назвали терміни закінчення робіт з будівництва Подільського-Воскресенського моста на Троєщину і запуску автомобільного руху на переправі. Про це повідомили в КП "Дирекція з будівництва транспортних споруд Києва" у відповідь на запит видання "Depo".

У профільному комунальному підприємстві, яке є балансоутримувачем Подільсько-Воскресенського моста повідомили, що відповідно до робочих графіків з виконання будівельних робіт, попередньо, відкриття автомобільного руху на переправі планується у 2021 році.

Рух на Подільському мосту планують запустити від заїзду з Набережної-Хрещатицькій і вулиці Верхній Вал на Подолі до вулиці Оноре де Бальзака на лівобережній Троєщині.

Нагадаємо, що раніше міський голова столиці Віталій Кличко заявив, що влада почала роботи з будівництва нової лінії метрополітену на Троєщину поряд з роботами по добудові Подільсько-Воскресенського моста.

Метро на Троєщину неможливо побудувати без відкриття Подільсько-Воскресенського моста, який недобудований досі. Він сказав, що метро закладено в "тілі" моста, а сьогодні тривають проектні роботи. Кличко підкреслив, що не розповідатиме казок і сказав, що метро на Троєщину можна побудувати за 4-5 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вадим

2 липня 2021, 10:25

выбрали балабола - получайте...

Светлана

16 червня 2021, 11:20

Кличко у власти уже 7 лет, а скроки постройки метро как были 5-10 лет, так и остались. За это время уже можно было 3 моста построить

Светлана

16 червня 2021, 11:19

А съезд с моста на Троещину будет когда? Почему до сих пор нет утвержденного плана съезда на Троещину? Сейчас мост уходит к метро Левобережная и к Троещине это не имеет никакого значения (((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися