У Києві прибрали сотню незаконних кіосків: де саме

Демонтаж виконують власники на вимогу приписів

У Києві продовжується систематичне видалення незаконних споруд з вулиць. Протягом минулого тижня було проведено демонтаж 130 таких елементів благоустрою.

Про це повідомляє Департамент територіального контролю міста Києва.

Як зазначається, всі демонтажі виконують власники на вимогу приписів або фахівці Комунального підприємства “Київблагоустрій”. Найбільше цього тижня демонтували складувань будівельних та інших матеріалів (63) та сезонних тимчасових споруд (24).

Найбільше незаконних елементів благоустрою демонтовано у таких районах:

Святошинський – 66

Оболонський – 16

Соломʼянський та Деснянський – 12

Нагадаємо, в українській столиці передумали проводити перейменування в центральній частині міста — йдеться про вулицю Німанську у Печерському районі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

12 лютого 2024, 18:05

Я бы до окончания войны этого не делал. Киоски, может, и незаконные, но экономика и так еле работает, а вы еще и людей лишаете рабочих мест и заработка. Охренительная забота о своих гражданах.

Ігор

9 лютого 2024, 16:54

Замість створення нових робочих місць паномірно руйнується малий і середній бізнес. Гроші бютжету під благовидними приводами зовнішних покращень витрачаються на дії, які не сумісні з ростом економіки або допомоги армії, а на розвал і занепад, зневіру людей у владу. Ворог не може здолати нас на фронті, але веде гібридну війну всередині України, виснажує економіку і сіє невдоволення населння. Тонко продумана стратегія кацапів працює і ми нічого з цим не можемо вдіяти. Задумайтесь, з чого донатити, якщо ваш бізнес зруйнували. Поповнння армії безробітних збільшує економічний тиск на державу. А чи будуть невдоволені такими діями влади підприємці і їх працівники дпомагати чинній владі. Звичайно, ні. Тут або вивозити бізнс за кордон, або перходити в тінь. А у когось може виникнути бажання помсти в кращому випадку, або перейти на сторону ворога - в гіршому.

Валентина

9 лютого 2024, 15:34

Просимо демонтувати кіоски (тунель із кіосків) біля дому плаща Оболонська, будинок 1, другий підїзд

Валентина

9 лютого 2024, 15:32

Доброго дня! Коли вже ми дочекаємось і у нас біля дому демонтують кіоски??? Скільки можна скаржитись???, бо кришують усе прокурорські, їм же все можно...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися