У Києві перекрили дороги біля метро: де будуть затори

Оприлюднені схеми об’їзду для водіїв

У Києві надовго обмежили рух автомобільного транспорту в напрямках кількох станцій метро. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київпастранс".

За даними відомства, з суботи, 10 лютого, перекрили рух транспорту на з’їздах із вулиць Олени Теліги та Дегтярівської. Зміни в організації дорожнього руху пов’язані з продовженням реконструкції цієї транспортної розв’язки. Будівельні роботи триватимуть до 10 березня.

Рух транспорту буде закритий на з’їздах:

·       із вулиці Олени Теліги на вулицю Дегтярівську в напрямку станції метро "Берестейська";

·       із вулиці Дегтярівської на вулицю Олександра Довженка в напрямку до станції метро "Шулявська".

Весь комплекс робіт на об’єкті дорожники планують завершити до кінця травня цього року. У комунальній корпорації "Київпастранс" оприлюднили схему об’їзду для водіїв.


Окрім того, у Києві з суботи, 10 лютого, частково обмежили рух транспорту на проспекті Берестейському. Дорожники ремонтуватимуть колодязь дощової каналізації. Ремонтні роботи триватимуть у крайній правій смузі руху на з’їзді з естакади біля станції метро "Нивки". Рух буде частково обмежено в напрямку центру Києва до 12 лютого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві наприкінці 2023 року відкрили для проїзду Дегтярівський міст. Цей шляхопровід був побудований у 1963 році і з тих пір його капітально не ремонтували. Об’єкт перебував в аварійному стані. Оновлений Дегтярівський міст на один метр вищий, ніж попередній. Ширина споруди збільшилася до 40 метрів, довжина — до 36 метрів.

Нагадаємо, торік у вересні у Києві під час ремонтних робіт обвалився Дегтярівський міст. Реконструкцію цього шляхопроводу розпочали у червні 2023 року. На час ремонту Дегтярівський міст був закритий.

Читайте також та дивіться фото, як проводили будівельні роботи на Дегтярівському мосту у 2023 році.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися