У Києві до Дня закоханих запускають "романтичний експрес" з вечерею від Євгена Клопотенка

Подорож Києвом триватиме трохи більше 2 годин

У Києві 14, 16 та 18 лютого Укрзалізниця нову запустить "Потяг до тебе". Половину місць безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітацію, щоб ті, завдяки кому всі ми маємо можливість безпечно подорожувати країною, провести час зі своїми половинками та створити нові "залізні" спогади.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці. 

На пасажирів очікує романтичний подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка.

Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10. Квітки на цей рейс мають різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві.

Знайти "Потяг до тебе" в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний. Вечеря не входить у вартість квитка, кожен замовник отримає додатково індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа.

Цього року романтичні експреси мають приємну співпрацю з Сергієм Жаданом, тож на наших закоханих захисників і захисниць очікує додатковий поетичний сюрприз від живої класики української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева. Ну і звісно, ​​романтичне фото на фоні ретропотяга — це безкоштовний бонус для всіх, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у Києві мають дозволити проїзд в метро із собаками. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися