"Київгаз" зробив важливу заяву щодо обов'язкових договорів: деталі

У комунальній компанії "Київгаз" зробили важливу заяву щодо договорів на постачання блакитного палива

У комунальній компанії "Київгаз" зробили важливу заяву щодо договорів на постачання блакитного палива. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами газовиків, новий власник будинку зобов'язаний укласти новий договір. Відповідно до вимог законодавства, попередній господар повинен повідомити компанію про припинення користування природним газом не пізніше ніж за 20 днів до цього, а також остаточно розрахуватися до зазначеної дати.

Також одразу після купівлі житла потрібно провести перевірку газового лічильника.

Питання зміни власника особистого світла можна вирішити онлайн. Для укладання договору розподілу природного газу з новим власником необхідно подати відповідну заяву (форму у разі потреби надішлють фахівці "Київгазу"). Надіслати документи можна через особистий кабінет у розділі "Звернення та документи".

Нагадаємо, що у Гостомелі на території Київської області з'явиться важливий енергетичний об'єкт — йдеться про встановлення гібридної сонячної електростанції у ліцеї №1. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував директор ліцею Володимир Захлюпаний у соціальних мережах.

За його словами, благодійники відібрали Ліцей №1 Гостомельської селищної ради для участі у кампанії "100 сонячних шкіл".

Електростанція дозволить заощаджувати громаді близько 100 000 тис. грн на рік на оплаті електроенергії, а у разі блекауту забезпечити харчуванням ліцей близько 5 годин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися