У Києві до кінця червня перекриють дорогу біля КВЦ "Парковий": деталі (Карта)

У центрі столиці тимчасово обмежать рух транспорту на Парковій алеї біля культурно-виставкового центру "Парковий", відомого також як "вертолітний майданчик Януковича". Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на Парковій алеї частково перекриють рух транспорту, а саме обмеження діятиме з 20:00 17 червня до 28 червня. На Парковій алеї починаються роботи по середньому ремонту дорожнього покриття. Дорожники будуть оновлювати асфальт на ділянці від Петровської алеї до шляхопроводу-заїзду у КВЦ "Парковий".

Значну частину робіт заплановано виконати на вихідних, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час виконання ремонтних робіт рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачились за можливі пробки і незручності.

Нагадаємо, що на столичній Троєщині тимчасово обмежили рух на проспекті імені Володимира Маяковського через роботи по ремонту дорожнього покриття.

Повідомляється, що обмеження руху діятиме до 10 липня. На проспекті Маяковського тривають роботи по середньому ремонту дорожнього покриття. Старе покриття вже частково зняли.

Станом на 15 червня фрезерування триває на ділянці від вулиці Лифара до зупинки "Торговий центр". Закінчити роботи планують до 10 липня. Під час проведення робіт рух частково обмежено.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися