Електричка Київ-Фастів переїхала людину: вона загинула на місці (Фото)

В українській столиці електричка сполученням Київ-Фастів на смерть збила людину пізно ввечері 12 лютого

В українській столиці електричка сполученням Київ-Фастів на смерть збила людину пізно ввечері 12 лютого. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало видання ТСН.

Журналісти пишуть, що трагедія сталася у районі станції Київ-Волинський. За попередньою інформацією, невідомий вчинив суїцид, кинувшись під потяг.

На місце події прибула поліція та проводила огляд місця події. Електричка стояла на місці, а всіх пасажирів не випускали з вагонів.

Машиніст поїзда заявив, що він не має права нікого випускати та їхати, доки не приїде слідчий і не складе відповідного акту.

Нагадаємо, що нещодавно у Білій Церкві зберегли життя чоловікові, який лежав на коліях. Увечері   Співробітниця залізничної станції повідомила, що з хвилини на хвилину їхатиме поїзд, а на коліях біля переїзду лежить людина.

Про це повідомляє Патрульна поліція Білої церкви.

Інспектори Ростислав Хоменко, Микола Тимошенко та Юрій Москаленко негайно оглянули територію та виявили непритомним чоловіка. Швидко відтягли чоловіка в безпечне місце і привели його до тями. Після цього передали громадянина лікарям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися