У Києві на Оболоні буде чергова забудова: зведуть ще одну висотку

У Оболонському районі української столиці очікується чергова забудова

В Оболонському районі української столиці очікується чергова забудова – йдеться про будівництво житлового комплексу на вулиці Автозаводській. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання Київ Влада.

Відомо, що Київрада погодила зміну цільового призначення земельної ділянки.

Тепер її орендар - ТОВ "Дорадо", власником якого є відомий бізнесмен грецького походження Пантеліс Бумбурас - зможе реконструювати промислові будівлі, що розміщені на цій землі, під житловий комплекс.

Проти реалізації подібних планів уже не перший рік виступають мешканці Оболонського району.

Зокрема, вони обурені тим, що забудовники мають намір зводити чергові житлові висотки впритул туберкульозному диспансеру №1, що фактично заборонено законодавством, яке встановлює санітарно-захисні зони для таких об'єктів.

Втім, у Київраді вирішили заплющити очі і на суспільне невдоволення, і на рекомендації юристів, які не погодили відповідний проект рішення.

Суб'єктами подання цього документа виступили перший заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Микола Поворозник та Департамент земельних ресурсів КМДА. У сесійній залі за його твердження проголосували 67 депутатів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Н

13 лютого 2024, 15:57

А чого не завод для випуску снарядів кличко жде кацапив вони хочуть жити в Києві

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися