У КМДА розповіли про початок будівництва метро на Троєщину

У Київській міській державній адміністрації офіційно розповіли про роботи по будівництві нової лінії метрополітену на Троєщину, яка буде проходити через Подільсько-Воскресенський міст. Про це повідомили у відповідь на запит видання "Depo".

У КП "Дирекція з будівництва транспортних споруд Києва" повідомили, що на сьогодні триває виконання підготовчих робіт з будівництва конструкцій перегінних тунелів метрополітену, земляні роботи, а також роботи з облаштування насипу під конструкції метро і дорожнього покриття на території Русанівських садів. Також облаштовані фундаменти та опори шляхопроводу через залізницю.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявляв про початок будівництва метро на Троєщину, він зазначив, що міська влада робить все, щоб в кінці 2021 року відкрити автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту, а наступним етапом буде лінія підземки на Троєщину.

Нагадаємо, що в профільному комунальному підприємстві, яке є балансоутримувачем Подільсько-Воскресенського мосту повідомили, що відповідно до робочих графіків з виконання будівельних робіт, попередньо, відкриття автомобільного руху на переправі планується в 2021 році.

Рух на Подільському мосту планують запустити від заїзду з Набережної-Хрещатицькій і вулиці Верхній Вал на Подолі до вулиці Оноре де Бальзака на лівобережній Троєщині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися