"Київводоканал" зробив важливу заяву про лічильники: подробиці

У комунальній компанії "Київводоканал" зробили дуже важливу заяву для мешканців української столиці щодо передачі свідчень лічильників

У комунальній компанії "Київводоканал" зробили дуже важливу заяву для мешканців української столиці щодо передачі свідчень лічильників — вже відкрито облікові записи, киян закликають передати дані швидше. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, швидко передати показники можна будь-яким із наступних способів. За допомогою мобільних додатків Viber та Telegram.

Щоб приєднатися, просто перейдіть за посиланнями: Через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, по телефону контакт-центру Київводоканалу (044) 202-02-02 або Центру комунального сервісу -40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників", записати свідчення у відповідній графі платіжного повідомлення при оплаті в банківських установах.

Якщо ви залишили будинок і не користуєтеся водою, все одно необхідно подавати дані з різницею "0", тобто ті, що ви надавали минулого разу.

Джерело: https://vodokanal.kiev.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися