У Конча-Заспі з держдач вже вигнали 8 чиновників: список

Будинок відпочинку "Конча-Заспа" в однойменному елітному селищі розірвав договори про користування державними дачами з вісьмома нинішніми і колишніми чиновниками, а також суддями. Про це повідомили в Державному управлінні справами у відповідь на запит видання "Українська правда".

У Конча-Заспі розірвали договори про користування приміщеннями, які були укладені між будинком відпочинку і низкою чиновників у зв'язку з порушенням умов договору та порядку надання приміщень. Які саме умови договору були порушені чиновниками в ДУС не розповісти.

Під виселення пішли вісім колишніх і діючих чиновників, а саме - колишній генпрокурор при президентах Кучмі і Ющенку Святослав Піскун, суддя Конституційного суду Олександр Литвинов, голова Конституційного суду Олександр Тупицький, якого звільнив президент Зеленський, суддя Конституційного суду Ігор Сліденко, який судиться за виселення, екс-нардеп від БПП і екс-заступник глави МінВОТ Олексія Резнікова Давид Макар'ян. Також з Конча-Заспи виселені Іванчук М.С., Лях А.Г. та Заліско О.І.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський розпорядився відкрити для вільного відвідування півострів "Бірючий", який відомий як літня резиденція президента, парк "Залісся" під Києвом і елітне селище Конча-Заспа.

За дорученням президента Зеленського проходить аудит всіх договорів по домівках, які перебувають в Конча-Заспі, як тільки аудит буде завершено, територію Конча-Заспи облаштують для відпочинку і відкриють для всіх охочих.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися