У Києві кардинально змінили оплату тарифів за світло: деталі від Yasno

В українській столиці кардинально змінили оплату комунальних послуг — йдеться про платіжки за електроенергію

В українській столиці кардинально змінили оплату комунальних послуг — йдеться про платіжки за електроенергію. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії-постачальника Yasno на її ресурсах.

За словами енергетиків, представила новий додаток YASNO Mobile для смартфонів на базі iOS та Android, але поки що лише мешканців Києва.

У програмі YASNO Mobile абоненти зможуть: подати заявку на зміну постачальника електроенергії або тарифу для бізнесу; аналізувати споживання електрики чи газу за виставленими рахунками; встановити згадку про передачу показань лічильників; створювати рахунки для кількох об'єктів; сплачувати за комунальні послуги; активувати додаток лояльності та отримати знижки на YASNO shop та у магазинах-партнерах.

Сформовані платежі можна зберегти в PDF, надіслати в месенджері або роздрукувати.

Щоб почати використовувати програму YASNO Mobile, її необхідно завантажити за посиланнями з App Store або Google Play. Потім потрібно придумати пароль та вибрати спосіб для входу через: логін та пароль особистого кабінету; особистий рахунок.

Після цього абонент отримає доступ до особистого кабінету, ідентичного тому, що знаходиться на сайті yasno.com.ua.

Джерело: https://yasno.com.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися