В київському університеті гучний скандал: викладача звинувачують у сексизмі

Студенти скаржилися на "відверту проросійську та сексистську позицію"

Студенти Навчально-наукового інституту журналістики (ННІЖ) Київського національного університету ім. Тараса Шевченка настоюють на відставці викладача. Його звинувачують у поширенні сексистських і проросійських поглядів. Викладач вже отримав догану, але залишився на своєму посту.

Про це стало відомо, з повідомлення однієї з студентів в соціальних мережах.

Студенти звернулися до Уповноваженого з прав людини Дмитра Лубінця. Студентка повідомила, що в січні поточного року омбудсмен відповів, наголошуючи, що постійна комісія Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка з питань етики утворила робочу групу для розгляду питань, пов'язаних із сексизмом.

Комісія визнала факти порушень етики та зауважила, що формальний підхід керівництва, Вченої ради і студентського парламенту Навчально-наукового інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка до цих порушень призвів до репутаційних втрат інституту та університету в цілому. Внаслідок висновків комісії викладачу та керівниці кафедри, на якій він працює, було висунуто догану.

У студентському парламенті Навчально-наукового інституту журналістики (ННІЖ) також висловили свою позицію, відзначивши, що вони категорично осуджують погляди та висловлювання викладача, вважаючи його роботу на посаді викладача неприпустимою.

Зі свого боку обіцяємо зробити все можливе, щоб справедливість перемогла, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві викрили на хабарі посадовця Міністерства культури та інформаційної політики України.

Також у Києві викрили схему прихованої оренди державних приміщень. За даними відомства, схему розтрати коштів виявили у Державній науково-виробничій корпорації "Київський інститут автоматики".





Джерело: https://t.me/spnnij/3602


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

18 лютого 2024, 14:08

Деграданты и недоумки! Мозгов учится нет! Находят любую причину, чтоб не учится. Население украины настолько отупело, что окончивший 10 классов при СССР умнее дебилов выпустившихся в университетах современной украины...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися