У Києві утворилися величезні затори: де заблоковано рух (Фото)

У Голосіївському районі української столиці утворилися серйозні пробки через дорожньо-транспортну пригоду

У Голосіївському районі української столиці утворилися серйозні пробки через дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Академіка Заболотного. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Патрульної поліції Києва на його ресурсах.

За словами правоохоронців, через аварію рух утруднений у напрямку Столичного шосе. На місці патрульні регулюють потік машин. Водіїв просять зважати на цю інформацію при плануванні маршруту.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Ковель-Ягодин повністю запустили рух мостом через річку Ірпінь. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою державної агенції відновлення в соціальних мережах.

За словами чиновників, було відкрито рух правою смугою. Проїзд лівою частиною мосту відкрили в січні. Таким чином, транспортне сполучення між Києвом та Гостомелем на міжнародній трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин повністю відновлено.

В рамках капітального ремонту мосту через річку Ірпінь, зруйнованого росіянами навесні 2022 року, було: демонтовано зруйновані конструкції; влаштовані опори та балки прогонової будови; здійснено бетонування та гідроізоляцію; заасфальтовано проїжджу частину; облаштовано перильну та бар'єрну огорожу; облаштовано освітлення.

Міст має 4 смуги руху та 2 тротуари. Ширина проїжджої частини — 18 м. З огляду на високу інтенсивність рух відкритий, проте роботи з водовідведення та благоустрою продовжуються.

Одразу після деокупації Київської області транспортне сполучення здійснювалося тимчасовою переправою, облаштованою навесні 2022 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися