У Києві дуже довго ремонтуватимуть дорогу біля мосту Метро: деталі

В українській столиці проведуть ремонтні роботи на з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе

В українській столиці проведуть ремонтні роботи на з'їзді з Дніпровського узвозу до Набережного шосе — роботи планують вести до кінця 2025 року. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з документацією, КП "Київавтодоргород" оголосило тендер на поточний ремонт естакадного з'їзду з Дніпровського узвозу на Набережне шосе біля станції метро "Дніпро".

Роботи триватимуть до кінця 2025 року. На ремонт планують виділити до 55,2 млн. грн.

Аукціон відбудеться 26 лютого, а заявки на участь у закупівлі приймаються до 10 години ранку 25 лютого.

За умовами закупівлі компанія-переможець має розібрати старе мостове полотно та тротуари та покласти нове, виконати захист прогонових будівель та зробити гранітне облицювання парапету.

Окрім цього мають замінити 10 старих стовпів освітлення на нові, опрацювати деформаційні шви. У період виконання робіт буде організовано нову схему дорожнього руху.

Востаннє поточний ремонт естакадного з'їзду проводили у 2023 році. Для цього "Київавтодоргород" у серпні минулого року уклав угоду на 33,6 млн грн із компанією "КОМАНДОР". За результатами підряднику заплатили лише 18,8 млн. грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

20 лютого 2024, 10:00

Давно пора сажать тварь Кличко за отмыв балла на крови войны

Партия 5.10

20 лютого 2024, 10:00

За такое бабло и сроки можно все просто взорвать и отстроить заново, вопрос в том, что эту эстакаду совсем недавно построили и все это называется отмыв балла на крови войны

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися