У Києві на місяць перекрили рух на Печерську: подробиці (Карта)

Столична влада тимчасово обмежила рух транспорту на вулиці Генерала Алмазова в Печерському районі Києва через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що обмеження руху діятиме впродовж місяця - з 18 червня по 18 липня. Дорожники перекриють рух транспорту на ділянці від вулиць Московська і Поживна до площі Лесі Українки.

Дорожники будуть виконувати роботи по середньому ремонту дорожнього покриття, які триватимуть до 18 липня. На вулиці вже почали знімати старий асфальт. Дорога буде оновлена на ділянці між вулицями Старонаводницька та Цитадельна.

Нагадаємо, що  столична влада планує тимчасово обмежити рух транспорту на Парковій алеї біля культурно-виставкового центру "Парковий" через проведення ремонтних робіт. Спочатку повідомлялося, що на Парковій алеї частково перекриють рух транспорту, а саме обмеження діятиме з 20:00 17 червня до 28 червня, проте пізніше роботи перенесли на липень-серпень 2021 року. На Парковій алеї почнуться роботи по середньому ремонту дорожнього покриття. Дорожники будуть оновлювати асфальт на ділянці від Петровської алеї до шляхопроводу-заїзду у КВЦ "Парковий".

Також в Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери тимчасово обмежили рух на розвороті біля залізничної станції "Зеніт". Дорожники повідомили, що до 20 липня на ділянці буде тимчасово перекритий проїзд. На проспекті Степана Бандери почали масштабний ремонт розвороту біля залізничної станції "Зеніт" від вулиці Олени Теліги.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися