На Київщині нададуть важливу допомогу: як її можна отримати

В Обухові на території Київської області нададуть безкоштовну допомогу для внутрішньо переміщених осіб

В Обухові на території Київської області нададуть безкоштовну допомогу для внутрішньо переміщених осіб – її можна буде отримати 22 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого організаторами заходу.

Йдеться про юридичну консультацію з низки питань. Їх надаватиме Дар'я Пільо, юрист та експерт у сфері захисту прав і свобод ВПО та осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України, регіональна юрист Програми "Єднання заради дії" у Київській області.

З питань: реєстрація та отримання довідки ВПО; оформлення/відновлення державної допомоги та соціальних виплат; відновлення документів; житлові права; компенсація знищеного/ушкодженого майна; дотримання освітніх та трудових прав; трудових питань та зайнятості; допомога у складанні звернень, запитів, заяв; інші питання щодо реалізації та захисту прав ВПО.

Усі бажаючі можуть зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, що в українській столиці мешканцям роздадуть безкоштовну допомогу, яку можна буде отримати у березні 2024 року — йдеться про саджанці дерев, ялинок, сосен, каштанів, кленів, лип тощо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Центром альтернативного озеленення столиці.

За словами екологів, отримати саджанці зможуть кияни, які бажають висадити дерева для озеленення прибудинкових територій.

Усадковий матеріал нададуть безкоштовно після реєстрації.

Читайте также