"Київтеплоенерго" зробило важливу заяву про оплату комуналки: деталі

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили дуже важливу заяву щодо оплати комунальних послуг для мешканців української столиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили дуже важливу заяву щодо оплати комунальних послуг для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами тепловиків, для зручної оплати послуг з постачання тепла та гарячої води є спеціальні онлайн-сервіси. Тож кияни можуть швидко сплатити рахунки, не виходячи з дому.

Для швидкої оплати комуналки можна скористатися будь-яким із таких способів: особистий кабінет Київтеплоенерго; індивідуальний кабінет Центру комунального сервісу (ЦКС); мобільний додаток "Комуналка". Завантажити програму на телефон можна на App Store або Google Play; з реквізитів; за допомогою QR-коду на рахунку-повідомленні; за допомогою зручних для вас онлайн платіжних систем.

Нагадаємо, що в українській столиці мешканцям роздадуть безкоштовну допомогу, яку можна буде отримати у березні 2024 року — йдеться про саджанці дерев, ялинок, сосен, каштанів, кленів, лип тощо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Центром альтернативного озеленення столиці.

За словами екологів, отримати саджанці зможуть кияни, які бажають висадити дерева для озеленення прибудинкових територій.

Усадковий матеріал нададуть безкоштовно після реєстрації.

Читайте также