У Київській області надовго та масово відключать газ: адреси та графік

У Макарові на території Київської області надовго та масово відключать газопостачання

У Макарові на території Київської області надовго та масово відключать газопостачання — йдеться про багатоповерховий житловий будинок на вулиці Садова 1-А. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Макарівським селищним головою Вадимом Токарем.

За його словами, згідно з планом робіт, Київська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України" у Макарові проведе ремонтні роботи з подальшим відновленням розподілу газу за адресою вул. Садова, 1А.

У зв'язку з ремонтними роботами газопостачання у будинку буде тимчасово припинено.

Період виконання робіт: з 09:00 26 лютого 2024 року до 15:45 8 березня. Токар закликає на період проведення робіт перекрити вентилі перед газовими приладами.

Нагадаємо, що в українській столиці мешканцям роздадуть безкоштовну допомогу, яку можна буде отримати у березні 2024 року — йдеться про саджанці дерев, ялинок, сосен, каштанів, кленів, лип тощо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Центром альтернативного озеленення столиці.

За словами екологів, отримати саджанці зможуть кияни, які бажають висадити дерева для озеленення прибудинкових територій.

Усадковий матеріал нададуть безкоштовно після реєстрації.

Читайте также