У Київській області надовго та масово відключать газ: адреси та графік

У Макарові на території Київської області надовго та масово відключать газопостачання

У Макарові на території Київської області надовго та масово відключать газопостачання — йдеться про багатоповерховий житловий будинок на вулиці Садова 1-А. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Макарівським селищним головою Вадимом Токарем.

За його словами, згідно з планом робіт, Київська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України" у Макарові проведе ремонтні роботи з подальшим відновленням розподілу газу за адресою вул. Садова, 1А.

У зв'язку з ремонтними роботами газопостачання у будинку буде тимчасово припинено.

Період виконання робіт: з 09:00 26 лютого 2024 року до 15:45 8 березня. Токар закликає на період проведення робіт перекрити вентилі перед газовими приладами.

Нагадаємо, що в українській столиці мешканцям роздадуть безкоштовну допомогу, яку можна буде отримати у березні 2024 року — йдеться про саджанці дерев, ялинок, сосен, каштанів, кленів, лип тощо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Центром альтернативного озеленення столиці.

За словами екологів, отримати саджанці зможуть кияни, які бажають висадити дерева для озеленення прибудинкових територій.

Усадковий матеріал нададуть безкоштовно після реєстрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися