У РНБО відповіли, чи можливий новий наступ РФ на Київ: подробиці

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данiлов розповів, чи можливий новий наступ російських окупантів на українську столицю.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данiлов розповів, чи можливий новий наступ російських окупантів на українську столицю. Про це стало відомо із його офіційного коментаря, який він дав в інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук.

За його словами,   українська військова розвідка щодня відстежує ситуацію на всіх напрямках фронту, проте цього року у Білорусі росіяни запланували навчання.

Він зазначив, що потрібно уважно відстежувати кількість військ, а багато залежить від дій партнерів, оскільки ЗСУ обов'язково додаткова зброя.

"Не буде такого, що вони пануватимуть у Києві, у них зараз немає таких можливостей. За два роки великої війни Україна повбивала Росії ті зуби, які мала в лютому 2022 року", — сказав Данiлов.

Чиновник заявив, що щодня армія Росії скорочується, а не збільшується, і ніби вони не зверталися за допомогою до Північної Кореї та Ірану.

Читайте также