На Київщині показали неймовірне природне місце: як знайти (Фото)

У Васильківському районі на території Київської області є неймовірне природне місце

У Васильківському районі на території Київської області є неймовірне природне місце — йдеться про Казковий яр. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на порталі Київщина 24/7.

Повідомляється, що місцем називають ще Український великий каньйон, Українська Швейцарія, Українська Ісландія. І все це через його унікальну, неповторну красу.

А розташований Казковий Яр за 40 км від Києва поблизу автодороги "Васильків – Велика Бугаївка". Проїжджаючи повз, його можна й не помітити, бо з дороги яру не видно. Але, пройшовши з десяток метрів, побачимо, що серед поля з'являються урвища з висотою схилів до 30 метрів. Будьте впевнені, вам точно не схочеться спускатися вниз.

Казковий Яр зачаровує своєю красою різнотрав'я, поширюючи у повітрі ароматні аромати чебрецю, материнки, безсмертника та інших цілющих трав. Весною схили покриває оксамитова зелень молодої трави, а восени яр – у позолоті.

У цих ярах живуть такі звірі: зайці, лисиці, куниці, дикі свині, лосі, козулі, вовки. Бачили також вужів, ящірок та гадюк. Також тут мешкає багато видів птахів: жайворонок, клацання, горобець, ворона, гак, галка, сорока, синиця мала і велика, дикий голуб, соловей, малиновка, сова, ластівка, лелека, дятел, шуліка, сорокопуд, зозуля, шпак, одуд , сойка, кулик, чайка.

Локація знаходиться праворуч від дороги з Василькова до Великої Бугаївки, до неї веде під'їзд. Найближчі автобусні зупинки – у Заріччі та Погребах (близько 3 км).




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Максим

24 лютого 2024, 22:12

Тут всего 2 фото, которые повторяются. На хрен такое писать. дебилы

Наталія

24 лютого 2024, 13:31

Напишіть, будь ласка, як це місце хочуть перетворити на промзону, і як з цим борються активісти ((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися