Дорогу з Києва в аеропорт "Бориспіль" закрили до кінця літа

З української столиці в аеропорт "Бориспіль" до кінця літа обмежують рух транспорту через проведення ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський. Завершення робіт планується на кінець серпня 2021 року. Про це повідомили в прес-службі агентства "Укравтодор".

Відсьогодні проїзд транспорту в напрямку Борисполя з боку Києва буде закритий до 20 серпня. На ділянці траси Київ-Харків-Довжанський будуть проводиться ремонтні роботи на 17-кілометровій ділянці.

Рух в обидві сторони буде здійснюватися по проїзду в напрямку столиці. В результаті ремонтних робіт на дорозі покладуть нове покриття, встановлять сучасне освітлення, дорожні знаки і розмітку. Дорожники заздалегідь вибачились за можливі незручності та пробки.

Нагадаємо, що  столична влада тимчасово обмежила рух транспорту на вулиці Генерала Алмазова в Печерському районі Києва через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме впродовж місяця - з 18 червня по 18 липня. Дорожники перекриють рух транспорту на ділянці від вулиць Московська і Поживна до площі Лесі Українки.

Дорожники будуть виконувати роботи по середньому ремонту дорожнього покриття, які триватимуть до 18 липня. На вулиці вже почали знімати старий асфальт. Дорога буде оновлена на ділянці між вулицями Старонаводницька та Цитадельна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.

Джерело: https://censor.net/ru/n3272882



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


NATA

23 червня 2021, 16:55

Дороги это хорошо. А трубы и коммуникации под этими дорогами поменяли, интересно? Как бы рыть не пришлось по новым дорогам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися