У Київській області проводять випробування новітньої техніки: деталі (Фото)

У Бучанському районі на території Київської області проводять випробування найновішої спеціальної техніки

У Бучанському районі на території Київської області проводять випробування новітньої спеціальної техніки — йдеться про безпілотну машину для розмінування українського виробництва. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

За словами чиновників, це вже третя модель українського виробництва, яка є результатом спільної роботи компанії E Farm Pro та сумських виробників сільськогосподарської техніки – заводу Кобзаренка. Нова техніка виготовлена на базі трактора, але з доробками.

На випробуваннях показали пошкоджену міну, яку машина підняла із глибини 20 см у землі. Виробники заявляють, що перевірене цією технікою поле буде безпечним для транспортних засобів.

Під час випробування закопана в землю протитанкова міна вибухнула, не пошкодивши саму техніку. Машина на дистанційному керуванні, тож водієві нічого не загрожувало.

Нагадаємо, що у Гостомелі на території Київської області з'явиться важливий енергетичний об'єкт — йдеться про встановлення гібридної сонячної електростанції у ліцеї №1. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував директор ліцею Володимир Захлюпаний у соціальних мережах.

За його словами, благодійники відібрали Ліцей №1 Гостомельської селищної ради для участі у кампанії "100 сонячних шкіл".

Електростанція дозволить заощаджувати громаді близько 100 000 тис. грн на рік на оплаті електроенергії, а у разі блекауту забезпечити харчуванням ліцей близько 5 годин.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

25 лютого 2024, 10:16

Возмутительно ,вы ещё уточните точные координаты! Сколько можно трепаться такой информацией.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися