У Київській області відбулося масштабне відключення води: графік та адреси

У Броварах на території Київської області 23 лютого відбулося масштабне відключення водопостачання

У Броварах на території Київської області 23 лютого сталося масштабне відключення водопостачання – причиною стала аварійна ситуація та пошкодження мережі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Броварів Ігорем Сапожком.

За його словами, через це пошкодження відсутнє водопостачання житлових будинків по вул. Незалежності, 6, 6-та, 6-б,8. Аварійна бригада вже працює.

Нагадаємо, що в Макарові на території Київської області надовго і масово відключать газопостачання — йдеться про багатоповерховий житловий будинок на вулиці Садова 1-А. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Макарівським селищним головою Вадимом Токарем.

За його словами, згідно з планом робіт, Київська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України" в Макарові проведе ремонтні роботи з подальшим відновленням розподілу газу за адресою вул. Садова, 1А.

У зв'язку з ремонтними роботами газопостачання у будинку буде тимчасово припинено.

Період виконання робіт: з 09:00 26 лютого 2024 року до 15:45 8 березня. Токар закликає на період проведення робіт перекрити вентилі перед газовими приладами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися