Військові навчання розпочались у Києві: що важливо знати

Киянам та гостям столиці нагадали про заборони під час дії воєнного стану

У Києві почались військові навчання за участю підрозділів угруповання сил та засобів оборони. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на місцеву владу одного з районів столиці.

Дарницька районна державна адміністрація попередила, що у Києві сьогодні, 26 лютого, почалися військові навчання. Тренування підрозділів угруповання сил та засобів оборони столиці триватиме три дні у Дарницькому районі Києва.

"Відбудуться практичні дії із залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння.Мета навчань: нарощування бойових спроможностей під час підготовки і ведення оборонної операції", — заявили у Дарницькій районній державній адміністрації.

Киянам та гостям столиці нагадали про правила поведінки під час дії режиму воєнного стану в Україні. Знімати та оприлюднювати відео та фото пересування військових і техніки суворо заборонено. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перевищення швидкості на одній з головних трас Києва стало причиною смертельної ДТП. Водій автомобілю Honda Civic вдвічі перевищив швидкість та на смерть збив військовогоНещодавно у Києві сталася стрілянина. В одному зі столичних готелів на Печерську посварилися чоловіки

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Читайте також про жорстоке вбивство безхатька під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися