У КМДА розповіли про графік роботи центру вакцинації в МВЦ на цьому тижні

Стало відомо, як на цьому тижні буде працювати центр масової вакцинації від COVID-19 в Міжнародному виставковому центрі столиці біля станції метро "Лівобережна". Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами директора департаменту охорони здоров'я КМДА Валентини Гінзбург, центр вакцинації у МВЦ буде працювати 4 дні поспіль на цьому тижні, а запис на щеплення з 24 по 27 червня вже доступний в сервісі Helsi.me.

Вона зазначила, що в центрі вакцинації будуть прищеплювати людей, які зареєструвалися в додатку "Дiя" в четвер, п'ятницю, суботу та неділю. Також чиновниця закликала киян записуватися на щеплення за допомогою сервісу helsi.me, щоб вибрати максимально зручні для себе час і день.

Підтвердження запису на вакцинацію у МВЦ буде переслано в смс, його потрібно буде показати при вході на пункт вакцинації разом з попередньо зареєстрованої заявки на щеплення в додатку "Дiя", також необхідно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, що раніше у МВЦ змінили порядок вакцинації від COVID-19 для того, щоб уникнути черг. Процес вакцинації розділили на два потоки людей. Перший буде для тих, хто отримав телефонне запрошення на конкретний час, а другий - для тих, хто також записаний в мобільному додатку, однак не отримував телефонного запрошення.

Такі громадяни зможуть або дочекатися виклику, або вакцинуватися в порядку живої черги. Запрошені повинні будуть показати смс-повідомлення з датою, часом і номером вакцинальної бригади. У разі запізнення у запрошених буде можливість вакцинуватися в порядку живої черги.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися