У Києві нагадали про оплату послуг у сервісному центрі МВС: деталі

В українській столиці нагадали, за які послуги потрібно платити киянам у головному сервісному центрі міністерства внутрішніх справ

В українській столиці нагадали, за які послуги потрібно платити киянам у головному сервісному центрі міністерства внутрішніх справ. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою відомства на його ресурсах.

За його словами, однією з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС у Києві є зберігання номерних знаків. Це актуально для водіїв, які хочуть перезакріпити улюблені номерні знаки надалі за іншим автомобілем.

За номерні знаки, які зберігаються, необхідно оплачувати. Але іноді трапляються випадки, коли автовласники забувають оплатити послугу зберігання, і такі номерні знаки підлягають знищенню.

Для оплати автовласники можуть:

звернутися особисто або через уповноваженого представника до сервісного центру МВС, де зберігається номерний знак, та сплатити квитанцію;

онлайн – у Кабінеті водія. Достатньо визначитися з терміном продовження зберігання та оплатити послугу. Сервісний центр МВС автоматично отримує інформацію щодо продовження зберігання номерних знаків.

Вартість платного зберігання 10,80 грн. за добу (з урахуванням ПДВ). Строк такого зберігання визначає особа, яка замовляє послугу. Оплата за продовження зберігання має відбутися пізніше закінчення терміну зберігання номерного знака.

Консультацію щодо сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном 044-290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Facebook та Instagram.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися